Lägenheter och bostadsrätter i Övertorneå

Hitta en lägenhet i Övertorneå

Annons:
I Övertorneå finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Övertorneå. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Övertorneå som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Övertorneå hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Övertorneå.

Lägenhet i Övertorneå - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Övertorneå som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Övertorneå.

Stiftelsen Matarengihem
Matarengiv. 13
957 31 ÖVERTORNEÅ


Limmec Fastigheter AB
Gästgivarev. 12
957 31 ÖVERTORNEÅ

Annons:


Lär dig mer om Övertorneå - korta fakta

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Pris på bostadsrätter i Övertorneå

Eftersom priset på en bostadsrätt i Övertorneå varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Övertorneå för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Övertorneå.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Övertorneå som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.