Lägenheter och bostadsrätter i Kalix

Hitta en lägenhet i Kalix

Annons:
I Kalix finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Kalix. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Kalix som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kalix hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kalix.

Lägenhet i Kalix - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Kalix som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Kalix.

Enboms Fastighetsbyrå AB
Köpmannag. 17
952 33 KALIX


Fastighetsbyrån
Strandg. 15
952 33 KALIX


Kalixbo
Lejonsg. 7
952 34 Kalix


Brännberget Förvaltning AB
Villav. 13
952 61 Kalix


AB Finskören
Älgstigen 43
952 42 KALIX


Fikaplatsen I Kalix
Mårdstigen 19
952 42 KALIX

Annons:


Lär dig mer om Kalix - korta fakta

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Pris på bostadsrätter i Kalix

Eftersom priset på en bostadsrätt i Kalix varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Kalix för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Kalix.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Kalix som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.