Lägenheter och bostadsrätter i Juoksengi

Hitta en lägenhet i Juoksengi

Annons:
I Juoksengi finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Juoksengi. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Juoksengi som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Juoksengi hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Juoksengi.

Lägenhet i Juoksengi - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Juoksengi som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Juoksengi.

Finnmyrten AB
Genv. 14
957 23 JUOKSENGI


Rolands Allservice
Polcirkelv. 14
957 23 JUOKSENGI

Annons:


Lär dig mer om Juoksengi - korta fakta

Juoksengi är en tätort vid Torne älv i Övertorneå kommun, Norrbottens län. Norra polcirkeln, som passerar orten, har givit Juoksengi smeknamnet "polcirkelbyn". Juoksengi är en av Tornedalens typiska långsträckta byar. Trakten eller byn Juoksengi börjar i söder i Vanhaniemi och slutar i norr i Nivaranta strax söder om Svanstein.

Yta: 105,79 hektar
Invånarantal: 350, år 2010

Pris på bostadsrätter i Juoksengi

Eftersom priset på en bostadsrätt i Juoksengi varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Juoksengi för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Juoksengi.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Juoksengi som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.