Lägenheter och bostadsrätter i Junosuando

Hitta en lägenhet i Junosuando

Annons:
I Junosuando finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Junosuando. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Junosuando som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Junosuando hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Junosuando.

Lägenhet i Junosuando - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Junosuando som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Junosuando.

E-Bostad Juno AB
Akav. 12
980 62 JUNOSUANDO

Annons:


Lär dig mer om Junosuando - korta fakta

Junosuando är en tätort i Pajala kommun i Norrbottens län, belägen vid Torne älv omkring tio kilometer norr om Lovikka. Junosuando är också kyrkorten i Junosuando socken. Junosuando kyrka ligger i Junosuando. I Junosuando finns det också en skola.

Yta: 127,14 hektar
Invånarantal: 322, år 2010

Pris på bostadsrätter i Junosuando

Eftersom priset på en bostadsrätt i Junosuando varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Junosuando för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Junosuando.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Junosuando som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.