Lägenheter och bostadsrätter i Jokkmokk

Hitta en lägenhet i Jokkmokk

Annons:
I Jokkmokk finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Jokkmokk. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Jokkmokk som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Jokkmokk hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Jokkmokk.

Lägenhet i Jokkmokk - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Jokkmokk som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Jokkmokk.

Cityfastigheter i Jokkmokk AB
Storg. 28 D
962 32 JOKKMOKK


Jokkmokkshus, AB
Hantverkarg. 63
962 33 Jokkmokk


Sta F AB
Föreningsg. 8
962 32 JOKKMOKK


Forsnäs Fastigheter AB
Talvatisg. 29
962 31 Jokkmokk

Annons:


Lär dig mer om Jokkmokk - korta fakta

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånarantal: 2786, år 2010

Pris på bostadsrätter i Jokkmokk

Eftersom priset på en bostadsrätt i Jokkmokk varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Jokkmokk för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Jokkmokk.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Jokkmokk som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.