Lägenheter och bostadsrätter i Jäckvik

Hitta en lägenhet i Jäckvik

Annons:
I Jäckvik finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Jäckvik. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Jäckvik som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Jäckvik hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Jäckvik.

Lägenhet i Jäckvik - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Jäckvik som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Jäckvik.

Jäckvik Fjällcenter
Fridhemsv. 2
938 95 JÄCKVIK

Annons:


Lär dig mer om Jäckvik - korta fakta

Jäckvik (eller Jäkkvik) är en fjällby i Arjeplogs kommun utmed Riksväg 95 (Silvervägen), med cirka 30 bofasta invånare. I byn finns Jäckviks fjällgård som drivs av Svenska kyrkan samt Jäckviks kapell. Jäckvik Fjällcenter har en alpin skidanläggning med tre nedfarter, och liften är Sveriges längsta ankarlift med sina 1927 meter.

Yta:
Invånarantal: 30, år 2010

Pris på bostadsrätter i Jäckvik

Eftersom priset på en bostadsrätt i Jäckvik varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Jäckvik för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Jäckvik.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Jäckvik som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.