Lägenheter och bostadsrätter i Hakkas

Hitta en lägenhet i Hakkas

Annons:
I Hakkas finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hakkas. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hakkas som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hakkas hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hakkas.

Lägenhet i Hakkas - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hakkas som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hakkas.

Rooms I Luleå AB
Rautakoski 15
980 41 HAKKAS

Annons:


Lär dig mer om Hakkas - korta fakta

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hakkas

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hakkas varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hakkas för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hakkas.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hakkas som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.