Lägenheter och bostadsrätter i Gällivare

Hitta en lägenhet i Gällivare

Annons:
I Gällivare finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 10 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Gällivare. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Gällivare som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Gällivare hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Gällivare.

Lägenhet i Gällivare - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Gällivare som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Gällivare.

TOP bostäder AB
Föreningsg. 4
982 31 Gällivare


Eriksson Angust, Jimmy
Fjällnäsgränd 1 A
982 39 Gällivare


Emmoth Invest AB
Klockljungsv. 2
982 35 Gällivare


Ml Pitefastigheter AB
Storg. 2
982 31 Gällivare


Augustsson Fastigheter I Gällivare AB
Silfwerbrandsv. 43
982 39 Gällivare


Bergtallen 5 AB
Pa:s Förvaltning AB
Attraktiva Bostäder I Norr, AB
Lasarettsg. 52
982 34 GÄLLIVARE


Centrumhuset-Boken AB
Tvl Fastigheter AB
Skomakarev. 13
982 38 GÄLLIVARE

Annons:


Lär dig mer om Gällivare - korta fakta

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Pris på bostadsrätter i Gällivare

Eftersom priset på en bostadsrätt i Gällivare varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Gällivare för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Gällivare.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Gällivare som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.