Lägenheter och bostadsrätter i Vislanda

Hitta en lägenhet i Vislanda

Annons:
I Vislanda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vislanda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vislanda som du är nöjd med kan du se dig om i Kronoberg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vislanda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vislanda.

Lägenhet i Vislanda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vislanda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vislanda.

JS Fastigheter
Storg. 1
342 50 Vislanda

Annons:


Lär dig mer om Vislanda - korta fakta

Vislanda är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Vislanda är en mindre industriort. De fyra största företagen är i ordning: Abetong (betongindustri), Vida-gruppen (sågverk), Wica (tillverkare av kyl- och frysdiskar till affärer) och Svets & mekano (underleverantör till verkstadsindustri).

Yta: 223,87 hektar
Invånarantal: 1769, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vislanda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vislanda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vislanda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vislanda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vislanda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kronoberg.