Lägenheter och bostadsrätter i Väckelsång

Hitta en lägenhet i Väckelsång

Annons:
I Väckelsång finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Väckelsång. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Väckelsång som du är nöjd med kan du se dig om i Kronoberg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Väckelsång hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Väckelsång.

Lägenhet i Väckelsång - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Väckelsång som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Väckelsång.

Jonny-Olof Bygg & Fastighet AB
Vitsippsv. 9
362 51 VÄCKELSÅNG


Tingsrydsbostäder AB
Fiskestadsv. 2
362 50 Väckelsång

Annons:


Lär dig mer om Väckelsång - korta fakta

Väckelsång är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Väckelsångs socken. Väckelsång ligger utmed riksväg 27, ca 13 km norr om centralorten Tingsryd. Vid byns norra ände står en "Arla-ko" i trä i naturlig kostorlek.

Yta: 123,30 hektar
Invånarantal: 905, år 2010

Pris på bostadsrätter i Väckelsång

Eftersom priset på en bostadsrätt i Väckelsång varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Väckelsång för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Väckelsång.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Väckelsång som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kronoberg.