Lägenheter och bostadsrätter i Urshult

Hitta en lägenhet i Urshult

Annons:
I Urshult finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Urshult. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Urshult som du är nöjd med kan du se dig om i Kronoberg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Urshult hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Urshult.

Lägenhet i Urshult - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Urshult som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Urshult.

Tingsrydsbostäder AB
Stationsv. 4
360 13 Urshult

Annons:


Lär dig mer om Urshult - korta fakta

Urshult är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Urshults socken. Urshult är beläget vid sjön Åsnens södra strand. Här finns Urshults kyrka. Cykellederna Kronobergstrampen, Åsnen runt, Banvallsleden och Sverigeleden sammanstrålar och korsar varandra i Urshult.

Yta: 146,31 hektar
Invånarantal: 794, år 2010

Pris på bostadsrätter i Urshult

Eftersom priset på en bostadsrätt i Urshult varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Urshult för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Urshult.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Urshult som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kronoberg.