Lägenheter och bostadsrätter i Tjureda

Hitta en lägenhet i Tjureda

Annons:
I Tjureda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Tjureda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Tjureda som du är nöjd med kan du se dig om i Kronoberg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Tjureda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Tjureda.

Lägenhet i Tjureda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Tjureda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Tjureda.

Exscentio AB
Nykulla LILLA KVARNLIDEN
363 34 Tjureda

Annons:


Lär dig mer om Tjureda - korta fakta

Tjureda socken i Småland ingick i Norrvidinge härad i Värend, ingår sedan 1971 i Växjö kommun och motsvarar från 2016 Tjureda distrikt i Kronobergs län. Två hällkistor, många gravrösen från bronsåldern och några järnåldersgravfält finns här.

Yta: 59 km2
Invånarantal: 730, år 2000

Pris på bostadsrätter i Tjureda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Tjureda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Tjureda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Tjureda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Tjureda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kronoberg.