Lägenheter och bostadsrätter i Tingsryd

Hitta en lägenhet i Tingsryd

Annons:
I Tingsryd finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Tingsryd. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Tingsryd som du är nöjd med kan du se dig om i Kronoberg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Tingsryd hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Tingsryd.

Lägenhet i Tingsryd - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Tingsryd som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Tingsryd.

Tingsrydsbostäder AB
Skytteg. 4 B
362 30 Tingsryd


Länsförsäkring Kronoberg
Storg. 54
362 30 Tingsryd


Stiftelsen Tingsrydsbostäder
Skytteg. 4 B
362 30 Tingsryd


Korpalycke Fastighets AB
Storg. 45 A
362 30 Tingsryd


Kvalitetsbostäder Kalmar AB
Holmahult Sjöholmen 1
362 93 TINGSRYD


Tingsrydsbostäder AB
Tingsg. 15
362 30 Tingsryd


Gamla Vägen Förvaltning AB
Pl 1386 Holma Hult
362 93 TINGSRYD

Annons:


Lär dig mer om Tingsryd - korta fakta

Tingsryd är en tätort och centralort i Tingsryds kommun i Kronobergs län. Tingsryd är belägen vid sjön Tiken. Bland de mest kända och starka varumärken som finns i Tingsryd är: Hammarplast, Bröderna Nelsons fröer, Linder Aluminiumbåtar och Trensums Food AB.

Yta: 354,38 hektar
Invånarantal: 3037, år 2010

Pris på bostadsrätter i Tingsryd

Eftersom priset på en bostadsrätt i Tingsryd varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Tingsryd för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Tingsryd.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Tingsryd som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kronoberg.