Lägenheter och bostadsrätter i Strömsnäsbruk

Hitta en lägenhet i Strömsnäsbruk

Annons:
I Strömsnäsbruk finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Strömsnäsbruk. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Strömsnäsbruk som du är nöjd med kan du se dig om i Kronoberg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Strömsnäsbruk hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Strömsnäsbruk.

Lägenhet i Strömsnäsbruk - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Strömsnäsbruk som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Strömsnäsbruk.

Ryden Fastigheter AB, Bengt
0433 - 217 50


Annons:


Lär dig mer om Strömsnäsbruk - korta fakta

Strömsnäsbruk är en tätort i Markaryds kommun i Kronobergs län, vid Lagan och E4, ungefär en och en halv mil norr om Markaryd. Näringslivet är mer diversifierat med bland annat Glas-Lindbergs och korvtillverkaren Lindvalls Chark AB. Transcom AB, ett call-center, som hade etablerat sig på det gamla bruksområdet lades ner 2012.

Yta: 332,58 hektar
Invånarantal: 2066, år 2010

Pris på bostadsrätter i Strömsnäsbruk

Eftersom priset på en bostadsrätt i Strömsnäsbruk varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Strömsnäsbruk för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Strömsnäsbruk.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Strömsnäsbruk som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kronoberg.