Lägenheter och bostadsrätter i Rydaholm

Hitta en lägenhet i Rydaholm

Annons:
I Rydaholm finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Rydaholm. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Rydaholm som du är nöjd med kan du se dig om i Kronoberg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Rydaholm hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Rydaholm.

Lägenhet i Rydaholm - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Rydaholm som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Rydaholm.

SETE Fastigheter AB
Alvestav. 3
330 17 Rydaholm

Annons:


Lär dig mer om Rydaholm - korta fakta

Rydaholm är den största tätorten utöver Värnamo i Värnamo kommun och är en kyrkby i Rydaholms socken i Jönköpings län. Rydaholm har en symbol som kallas för Rydaholmsanen. I Rydaholm finns det ett industriområde med de två företagen PLS (truck bodies) och Rydaholms trä (RTAB).

Yta: 149,05 hektar
Invånarantal: 1474, år 2010

Pris på bostadsrätter i Rydaholm

Eftersom priset på en bostadsrätt i Rydaholm varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Rydaholm för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Rydaholm.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Rydaholm som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kronoberg.