Lägenheter och bostadsrätter i Norrhult

Hitta en lägenhet i Norrhult

Annons:
I Norrhult finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Norrhult. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Norrhult som du är nöjd med kan du se dig om i Kronoberg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Norrhult hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Norrhult.

Lägenhet i Norrhult - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Norrhult som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Norrhult.

Uppvidinge Klavreda 3:24 AB
Norrhultsv. 44
360 71 NORRHULT

Annons:


Lär dig mer om Norrhult - korta fakta

Norrhult-Klavreström är en av SCB avgränsad och namnsatt tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. Tätorten omfattar bebyggelse i de två orterna Norrhult och Klavreström, vilka sedan 1975 räknas som sammanväxta av Statistiska centralbyrån. orterna är belägna i Nottebäcks socken nära gränsen till Växjö kommun.

Yta: 280,23 hektar
Invånarantal: 1215, år 2010

Pris på bostadsrätter i Norrhult

Eftersom priset på en bostadsrätt i Norrhult varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Norrhult för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Norrhult.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Norrhult som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kronoberg.