Lägenheter och bostadsrätter i Markaryd

Hitta en lägenhet i Markaryd

Annons:
I Markaryd finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Markaryd. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Markaryd som du är nöjd med kan du se dig om i Kronoberg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Markaryd hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Markaryd.

Lägenhet i Markaryd - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Markaryd som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Markaryd.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Drottningg. 16
285 31 Markaryd


Alex VVS
Pl 1139
285 91 Markaryd


Graflunds
Kaplansgatan
285 33 Markaryd


Markaryd Sjöbris AB
Norregränd 3
285 37 Markaryd


Markaryd Skogsbris AB
Norregränd 3
285 37 Markaryd

Annons:


Lär dig mer om Markaryd - korta fakta

Markaryd är en tätort och centralort i Markaryds kommun i Kronobergs län i Småland. Markaryd ligger längs motorvägen E4, riksväg 15 mellan Halmstad och Karlshamn och vid Markarydsbanan, nära den skånsk-småländska gränsen. Markaryd har en omfattande industriverksamhet där Nibe Industrier AB är ett av de största företagen.

Yta: 490,26 hektar
Invånarantal: 3966, år 2010

Pris på bostadsrätter i Markaryd

Eftersom priset på en bostadsrätt i Markaryd varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Markaryd för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Markaryd.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Markaryd som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kronoberg.