Lägenheter och bostadsrätter i Ljungby

Hitta en lägenhet i Ljungby

Annons:
I Ljungby finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ljungby. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ljungby som du är nöjd med kan du se dig om i Kronoberg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ljungby hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ljungby.

Lägenhet i Ljungby - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ljungby som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ljungby.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Storg. 26
341 30 Ljungby


Fastighetsbolaget Garvaren i Ljungby AB
Garvaren
341 60 LJUNGBY


Wle Fastigheter AB
Kungsg. 46
341 31 LJUNGBY


Anders A. Bygg
Barrstigen 26
341 33 LJUNGBY


Heimstaden Örkelljunga
Kungsg. 32
341 31 LJUNGBY


Ljungbybostäder
Eskilsg. 11
341 30 Ljungby


Terrazahuset I Ljungby AB
St. Torget 1
341 30 Ljungby

Annons:


Lär dig mer om Ljungby - korta fakta

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ljungby

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ljungby varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ljungby för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ljungby.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ljungby som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kronoberg.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.