Lägenheter och bostadsrätter i Lessebo

Hitta en lägenhet i Lessebo

Annons:
I Lessebo finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Lessebo. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Lessebo som du är nöjd med kan du se dig om i Kronoberg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Lessebo hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Lessebo.

Lägenhet i Lessebo - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Lessebo som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Lessebo.

AB Lessebohus
Stationsg. 10
360 50 LESSEBO

Annons:


Lär dig mer om Lessebo - korta fakta

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

Pris på bostadsrätter i Lessebo

Eftersom priset på en bostadsrätt i Lessebo varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Lessebo för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Lessebo.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Lessebo som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kronoberg.