Lägenheter och bostadsrätter i Lenhovda

Hitta en lägenhet i Lenhovda

Annons:
I Lenhovda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Lenhovda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Lenhovda som du är nöjd med kan du se dig om i Kronoberg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Lenhovda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Lenhovda.

Lägenhet i Lenhovda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Lenhovda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Lenhovda.

Uppvidingehus, AB
Apoteksg. 5
360 73 Lenhovda

Annons:


Lär dig mer om Lenhovda - korta fakta

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Pris på bostadsrätter i Lenhovda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Lenhovda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Lenhovda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Lenhovda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Lenhovda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kronoberg.