Lägenheter och bostadsrätter i Lammhult

Hitta en lägenhet i Lammhult

Annons:
I Lammhult finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Lammhult. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Lammhult som du är nöjd med kan du se dig om i Kronoberg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Lammhult hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Lammhult.

Lägenhet i Lammhult - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Lammhult som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Lammhult.

Hsb Karlskrona AB
Bo 52
360 30 Lammhult


Paketfast 2 AB
Herrgårdsgatan
360 30 Lammhult


Kärnhem Mitt AB
0470 - 79 98 90


Annons:


Lär dig mer om Lammhult - korta fakta

Lammhult är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen cirka fyra mil norr om Växjö. Lammhult ligger mitt i det så kallade Möbelriket och har flera större möbelfabriker och butiker som bland annat Lammhults Möbel AB, Svenssons i Lammhult, Norrgavel och Nilssons.

Yta: 225,33 hektar
Invånarantal: 1459, år 2010

Pris på bostadsrätter i Lammhult

Eftersom priset på en bostadsrätt i Lammhult varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Lammhult för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Lammhult.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Lammhult som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kronoberg.