Lägenheter och bostadsrätter i Hovmantorp

Hitta en lägenhet i Hovmantorp

Annons:
I Hovmantorp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hovmantorp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hovmantorp som du är nöjd med kan du se dig om i Kronoberg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hovmantorp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hovmantorp.

Lägenhet i Hovmantorp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hovmantorp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hovmantorp.

Ormeshaga Country AB
Ormeshaga Ekholmen
360 51 HOVMANTORP

Annons:


Lär dig mer om Hovmantorp - korta fakta

Hovmantorp är en tätort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen längs järnvägen mellan Kalmar och Växjö, vid sjön Rottnen. Ortens största idrottsförening heter Hovmantorps GoIF. Föreningen har fostrat flera allsvenska fotbollsspelare. Mest meriterad är Curt Olsberg som vann flera SM med Malmö FF.

Yta: 255,66 hektar
Invånarantal: 2991, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hovmantorp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hovmantorp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hovmantorp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hovmantorp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hovmantorp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kronoberg.