Lägenheter och bostadsrätter i Braås

Hitta en lägenhet i Braås

Annons:
I Braås finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Braås. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Braås som du är nöjd med kan du se dig om i Kronoberg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Braås hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Braås.

Lägenhet i Braås - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Braås som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Braås.

Andreas G Fastigheter I Braås AB
Sjösåsv. 38
360 42 BRAÅS

Annons:


Lär dig mer om Braås - korta fakta

Braås är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län belägen på en sluttningen mot sjön Örken. Naturskyddsområdena Sjösås äng och Braås park omger samhället. Lihnell Vagn AB flyttade 1957 sin verksamhet från Björsäter och Ringstorp i Östergötland till Braås. Tillverkningen var drivkärror för civilt och militärt bruk att kopplas till traktorer.

Yta: 170,95 hektar
Invånarantal: 1547, år 2010

Pris på bostadsrätter i Braås

Eftersom priset på en bostadsrätt i Braås varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Braås för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Braås.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Braås som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kronoberg.