Lägenheter och bostadsrätter i Åseda

Hitta en lägenhet i Åseda

Annons:
I Åseda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Åseda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Åseda som du är nöjd med kan du se dig om i Kronoberg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Åseda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Åseda.

Lägenhet i Åseda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Åseda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Åseda.

Södra Delfin 3
Rösjöholm Lillegård 1
364 33 åseda


Holmers Bostäder
Storg. 4
364 30 ÅSEDA


Hans Isaksson
Näshultsv. 15
364 33 åseda

Annons:


Lär dig mer om Åseda - korta fakta

Åseda är en tätort och centralort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. Kyrkan har sitt ursprung på 1100-talet. Ortnamnet Åseda har genom tiderna förändrats och första gången det omnämnts är 1345 i Svenskt Diplomatarium band 5.

Yta: 263,57 hektar
Invånarantal: 2430, år 2010

Pris på bostadsrätter i Åseda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Åseda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Åseda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Åseda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Åseda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kronoberg.