Lägenheter och bostadsrätter i Alvesta

Hitta en lägenhet i Alvesta

Annons:
I Alvesta finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Alvesta. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Alvesta som du är nöjd med kan du se dig om i Kronoberg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Alvesta hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Alvesta.

Lägenhet i Alvesta - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Alvesta som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Alvesta.

AllboHus Fastighets AB
Storg. 15 A
342 30 Alvesta


Firma Britt-Marie Ekman Fastigheter
Storg. 10
342 30 Alvesta


Moheda 4:185 AB
Storg. 15 A
342 30 Alvesta


Hemmaialvesta AB
Björkg. 4
342 30 Alvesta


Börje Norén
Lekaryd Svartagård 1
342 92 Alvesta


Goldheart Real Estate AB
Allbog. 32
342 30 Alvesta


Överbanmästaren AB
Värendsg. 4 B
342 30 Alvesta

Annons:


Lär dig mer om Alvesta - korta fakta

Alvesta är en tätort i Småland och centralort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Alvesta är en järnvägsknut i södra Sverige, omkring 18 km väster om Växjö. Alvesta station ligger längs järnvägarna Södra stambanan (Stockholm-Malmö) och kust till kust-banan (Göteborg-Kalmar/Karlskrona).

Yta: 610,32 hektar
Invånarantal: 8017, år 2010

Pris på bostadsrätter i Alvesta

Eftersom priset på en bostadsrätt i Alvesta varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Alvesta för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Alvesta.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Alvesta som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kronoberg.