Lägenheter och bostadsrätter i Alstermo

Hitta en lägenhet i Alstermo

Annons:
I Alstermo finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Alstermo. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Alstermo som du är nöjd med kan du se dig om i Kronoberg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Alstermo hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Alstermo.

Lägenhet i Alstermo - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Alstermo som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Alstermo.

Andelsboligföreningen Den Gamle Skole
Alsterfors
360 75 Alstermo

Annons:


Lär dig mer om Alstermo - korta fakta

Alstermo är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. Alstermo ligger längs med Alsteråns strand i ett mycket skogrikt område i Uppvidinge kommun i landskapet Småland. Bland ortens företag kan nämnas Alstermo Bruk AB, grundat 1804.

Yta: 156,08 hektar
Invånarantal: 829, år 2010

Pris på bostadsrätter i Alstermo

Eftersom priset på en bostadsrätt i Alstermo varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Alstermo för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Alstermo.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Alstermo som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kronoberg.