Lägenheter och bostadsrätter i Älmeboda

Hitta en lägenhet i Älmeboda

Annons:
I Älmeboda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Älmeboda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Älmeboda som du är nöjd med kan du se dig om i Kronoberg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Älmeboda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Älmeboda.

Lägenhet i Älmeboda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Älmeboda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Älmeboda.

Älmeboda Bygg AB
Bang. 8
360 23 ÄLMEBODA


Tingsrydsbostäder AB
Klockareg. 14
360 23 ÄLMEBODA

Annons:


Lär dig mer om Älmeboda - korta fakta

Älmeboda är en småort och kyrkby i Älmeboda socken i Tingsryds kommun, Kronobergs län. Belägen cirka 50 km sydöst om Växjö vid tätorten Rävemåla, där Länsväg 120 och Länsväg 122 korsar varandra. Avståndet till kommunens centralort Tingsryd är fågelvägen cirka 20 km.

Yta: 35 hektar
Invånarantal: 75, år 2010

Pris på bostadsrätter i Älmeboda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Älmeboda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Älmeboda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Älmeboda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Älmeboda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kronoberg.