Lägenheter och bostadsrätter i Hultsfred

Hitta en lägenhet i Hultsfred

Annons:
I Hultsfred finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hultsfred. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hultsfred som du är nöjd med kan du se dig om i Kalmar efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hultsfred hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hultsfred.

Lägenhet i Hultsfred - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hultsfred som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hultsfred.

Fastighetsbyrån
Bryggerig. 1
577 30 HULTSFRED


Hultsfreds Bostäder
N. Oskarsg. 103
577 39 Hultsfred


Kloster Gård Rum & Stugor
Kloster Gård
577 91 Hultsfred

Annons:


Lär dig mer om Hultsfred - korta fakta

Hultsfred är en tätort och centralort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Hultsfred har drabbats hårt av nedläggningar, batterifabriken Varta (f.d. Noak), Hultsfredshus och nu senast Finndomos hustillverkning. Swedwood (Ikea) är det största företaget i kommunen. I övrigt är det mest små företag med olika branschinriktningar.

Yta: 609,17 hektar
Invånarantal: 5143, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hultsfred

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hultsfred varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hultsfred för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hultsfred.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hultsfred som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kalmar.