Lägenheter och bostadsrätter i Högsby

Hitta en lägenhet i Högsby

Annons:
I Högsby finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Högsby. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Högsby som du är nöjd med kan du se dig om i Kalmar efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Högsby hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Högsby.

Lägenhet i Högsby - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Högsby som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Högsby.

Högsby Bostads AB
Storg. 17
579 30 Högsby

Annons:


Lär dig mer om Högsby - korta fakta

Högsby är en tätort i Småland och centralort i Högsby kommun, Kalmar län, kyrkby i Högsby socken. Genom sitt läge vid Emån drabbas byn regelbundet av översvämningar trots att hela ån är invallad. Framförallt brukar många villakällare som ligger nära ån vara drabbade under våren.

Yta: 264,68 hektar
Invånarantal: 1881, år 2010

Pris på bostadsrätter i Högsby

Eftersom priset på en bostadsrätt i Högsby varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Högsby för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Högsby.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Högsby som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kalmar.