Lägenheter och bostadsrätter i Gamleby

Hitta en lägenhet i Gamleby

Annons:
I Gamleby finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Gamleby. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Gamleby som du är nöjd med kan du se dig om i Kalmar efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Gamleby hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Gamleby.

Lägenhet i Gamleby - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Gamleby som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Gamleby.

Vega Bostäder
Hamng. 11
594 32 Gamleby


Josua Kristna Center
Järnvägsg. 10
594 30 Gamleby

Annons:


Lär dig mer om Gamleby - korta fakta

Gamleby är den näst största tätorten i Västerviks kommun och kyrkbyn i Gamleby socken i Kalmar län. Namnet betyder "den gamla staden" och syftar på att orten ligger på den plats där Västerviks stad ursprungligen låg, fram till 1433.

Yta: 317,87 hektar
Invånarantal: 2775, år 2010

Pris på bostadsrätter i Gamleby

Eftersom priset på en bostadsrätt i Gamleby varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Gamleby för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Gamleby.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Gamleby som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kalmar.