Lägenheter och bostadsrätter i Degerhamn

Hitta en lägenhet i Degerhamn

Annons:
I Degerhamn finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Degerhamn. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Degerhamn som du är nöjd med kan du se dig om i Kalmar efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Degerhamn hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Degerhamn.

Lägenhet i Degerhamn - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Degerhamn som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Degerhamn.

Södra Bruket
Södra bruket 2308
386 63 DEGERHAMN

Annons:


Lär dig mer om Degerhamn - korta fakta

Degerhamn är en tätort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på sydvästra Öland, med ett vägavstånd på drygt 20 km från centralorten Mörbylånga i sydlig riktning. Kyrkbyn Södra Möckleby utgör en del av tätorten.

Yta: 103,20 hektar
Invånarantal: 331, år 2010

Pris på bostadsrätter i Degerhamn

Eftersom priset på en bostadsrätt i Degerhamn varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Degerhamn för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Degerhamn.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Degerhamn som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kalmar.