Lägenheter och bostadsrätter i Broakulla

Hitta en lägenhet i Broakulla

Annons:
I Broakulla finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Broakulla. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Broakulla som du är nöjd med kan du se dig om i Kalmar efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Broakulla hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Broakulla.

Lägenhet i Broakulla - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Broakulla som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Broakulla.

M.A Bostads AB
Landsv. 34
361 53 BROAKULLA

Annons:


Lär dig mer om Broakulla - korta fakta

Johansfors är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län. Samhället byggdes upp runt glasbruket med samma namn. Det finns även ett sågverk och en plastindustri. Fotbollsspelarna, tillika bröderna, David, Viktor och Rasmus Elm kommer från Johansfors. Postortens namn är Broakulla.

Yta: 113,70 hektar
Invånarantal: 409, år 2010

Pris på bostadsrätter i Broakulla

Eftersom priset på en bostadsrätt i Broakulla varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Broakulla för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Broakulla.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Broakulla som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kalmar.