Lägenheter och bostadsrätter i Bergkvara

Hitta en lägenhet i Bergkvara

Annons:
I Bergkvara finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bergkvara. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bergkvara som du är nöjd med kan du se dig om i Kalmar efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bergkvara hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bergkvara.

Lägenhet i Bergkvara - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bergkvara som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bergkvara.

AFAB
Storg. 12
385 40 BERGKVARA


Jff Fastigheter, AB
Storg. 45
385 40 BERGKVARA

Annons:


Lär dig mer om Bergkvara - korta fakta

Bergkvara är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. I Bergkvara ingår också Dalskär, en tidigare historisk varvsplats med gästhamn, badplats och camping. Ute i Kalmarsund någon sjömil utanför Bergkvara finns den genom TV numera riksbekanta fyrplatsen Garpen.

Yta: 152,00 hektar
Invånarantal: 940, år 2010

Pris på bostadsrätter i Bergkvara

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bergkvara varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bergkvara för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bergkvara.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bergkvara som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Kalmar.