Lägenheter och bostadsrätter i Vrigstad

Hitta en lägenhet i Vrigstad

Annons:
I Vrigstad finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vrigstad. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vrigstad som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vrigstad hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vrigstad.

Lägenhet i Vrigstad - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vrigstad som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vrigstad.

Yngvessons Bostads AB
Torget 9
570 03 VRIGSTAD


Harbrecht Fastighets AB
Gästgivareg. 6
570 03 VRIGSTAD

Annons:


Lär dig mer om Vrigstad - korta fakta

Vrigstad är en tätort i Sävsjö kommun, kyrkby i Vrigstads socken, i Jönköpings län. Genom Vrigstad rinner Vrigstadån, det finns även ett flertal sjöar runt orten till exempel Slättsjön med badplats och Lundholmssjön. Det finns en ostkaka härifrån som kort och gott heter Vrigstad Ostkaka.

Yta: 197,31 hektar
Invånarantal: 1421, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vrigstad

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vrigstad varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vrigstad för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vrigstad.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vrigstad som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.