Lägenheter och bostadsrätter i Visingsö

Hitta en lägenhet i Visingsö

Annons:
I Visingsö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Visingsö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Visingsö som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Visingsö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Visingsö.

Lägenhet i Visingsö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Visingsö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Visingsö.

Visingsöbostäder AB
Norrbov. 3
560 34 Visingsö

Annons:


Lär dig mer om Visingsö - korta fakta

Visingsö är Vätterns största (Sveriges 33:e största) ö med en area på 25 kvadratkilometer. Den ligger i sjöns södra del, trettio kilometer norr om Jönköping och sex kilometer väster om Gränna vartill ön har sin färjeförbindelse, som kallas Visingsöleden.

Yta: 25 km2
Invånarantal: 752, år 2010

Pris på bostadsrätter i Visingsö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Visingsö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Visingsö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Visingsö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Visingsö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.