Lägenheter och bostadsrätter i Vetlanda

Hitta en lägenhet i Vetlanda

Annons:
I Vetlanda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vetlanda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vetlanda som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vetlanda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vetlanda.

Lägenhet i Vetlanda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vetlanda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vetlanda.

Witalabostäder AB
Storg. 7 A
574 32 Vetlanda


Fastighetsbyrån
Stortorget 1 B
574 32 Vetlanda


Svensk Fastighetsförmedling
Lasarettsg. 10
574 32 Vetlanda


Mp-Bolagen I Vetlanda AB
Storg. 25
574 31 VETLANDA


Heimstaden Vetlanda
Älgg. 2 A
574 40 VETLANDA


Eiro Fastigheter AB
Långg. 48 A
574 36 Vetlanda

Annons:


Lär dig mer om Vetlanda - korta fakta

Vetlanda (tidigare Hvetlanda) är en tätort och centralort i Vetlanda kommun i Jönköpings län. Vetlanda är en gammal "träindustristad". I dag domineras stadens näringsliv av Sapa som har över 1 000 anställda, samt Elitfönster (före detta Myresjöfönster). Tidigare var även Vetlanda känt för sin tändsticksfabrik (Stickan).

Yta: 1 017,02 hektar
Invånarantal: 13050, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vetlanda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vetlanda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vetlanda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vetlanda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vetlanda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.