Lägenheter och bostadsrätter i Värnamo

Hitta en lägenhet i Värnamo

Annons:
I Värnamo finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 9 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Värnamo. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Värnamo som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Värnamo hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Värnamo.

Lägenhet i Värnamo - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Värnamo som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Värnamo.

Hem & Co Fastighetsbyrå
Storgatsbacken 21 C
331 30 Värnamo


Mäklarhuset
Storgatsbacken 10
331 30 Värnamo


Peab
Jönköpingsv. 107 A
331 34 Värnamo


HSB förvaltning
Växjöv. 26
331 42 VÄRNAMO


HSB:s Brf. Gröndal
Åkermyntav. 57
331 53 VÄRNAMO


HSB Göta
Växjöv. 26
331 42 VÄRNAMO


Remnes i Värnamo AB
Silkesv. 10 A
331 53 VÄRNAMO


Svensk Fastighetsförmedling
0370 - 172 00HSB Gambrinus
Växjöv. 26
331 42 VÄRNAMO

Annons:


Lär dig mer om Värnamo - korta fakta

Värnamo är en tätort och centralort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Värnamo är beläget vid Lagan, en bit ifrån dess mynning i sjön Vidöstern. Namnet Värnamo kommer av värn, i ett gammalt ord med betydelsen hägnad. Näringslivet har till stor del präglats av möbelindustrin, med fler än 30 möbelfabriker mellan 1890 och 1960.

Yta: 1 217,24 hektar
Invånarantal: 18696, år 2010

Pris på bostadsrätter i Värnamo

Eftersom priset på en bostadsrätt i Värnamo varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Värnamo för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Värnamo.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Värnamo som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.