Lägenheter och bostadsrätter i Vaggeryd

Hitta en lägenhet i Vaggeryd

Annons:
I Vaggeryd finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vaggeryd. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vaggeryd som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vaggeryd hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vaggeryd.

Lägenhet i Vaggeryd - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vaggeryd som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vaggeryd.

Ph Larssons Fastighets AB
Ödestuguv. 42
567 32 Vaggeryd

Annons:


Lär dig mer om Vaggeryd - korta fakta

Vaggeryd är en tätort och tillsammans med Skillingaryd centralort i Vaggeryds kommun i Jönköpings län. Vaggeryd är beläget omkring tre mil söder om Jönköping, nära väg E4 som innan den blev motorväg 1994 gick genom orten. Vaggeryd har också järnvägsförbindelse i tre riktningar: norrut med Jönköping via Vaggerydsbanan.

Yta: 479,65 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vaggeryd

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vaggeryd varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vaggeryd för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vaggeryd.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vaggeryd som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.