Lägenheter och bostadsrätter i Tenhult

Hitta en lägenhet i Tenhult

Annons:
I Tenhult finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Tenhult. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Tenhult som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Tenhult hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Tenhult.

Lägenhet i Tenhult - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Tenhult som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Tenhult.

Bjarne Kardell
Ljungarpsv. 16
560 30 Tenhult

Annons:


Lär dig mer om Tenhult - korta fakta

Tenhult är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län. Tenhult går under smeknamnet "husvagnsmecka". En av de största husvagnsfabrikerna i Sverige, KABE AB, ligger i Tenhult, och där finns också företaget Hobby som säljer husvagnar (samt att det i grannsamhället Öggestorp finns Öggestorps husvagnar).

Yta: 240,96 hektar
Invånarantal: 2977, år 2010

Pris på bostadsrätter i Tenhult

Eftersom priset på en bostadsrätt i Tenhult varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Tenhult för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Tenhult.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Tenhult som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.