Lägenheter och bostadsrätter i Skillingaryd

Hitta en lägenhet i Skillingaryd

Annons:
I Skillingaryd finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Skillingaryd. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Skillingaryd som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Skillingaryd hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Skillingaryd.

Lägenhet i Skillingaryd - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Skillingaryd som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Skillingaryd.

Önska Skillingaryd
Storg. 18
568 32 SKILLINGARYD

Annons:


Lär dig mer om Skillingaryd - korta fakta

Skillingaryd är en tätort i Småland. Centralort i Vaggeryds kommun, Jönköpings län, tillsammans med Vaggeryd. De kommunala förvaltningarna är uppdelade mellan de båda orterna. Orten ligger vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö, tidigare en del av Halmstad-Nässjö Järnvägar, HNJ. Den blev i sin helhet klar 1882.

Yta: 377,86 hektar
Invånarantal: 3889, år 2010

Pris på bostadsrätter i Skillingaryd

Eftersom priset på en bostadsrätt i Skillingaryd varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Skillingaryd för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Skillingaryd.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Skillingaryd som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.