Lägenheter och bostadsrätter i Sävsjö

Hitta en lägenhet i Sävsjö

Annons:
I Sävsjö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Sävsjö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Sävsjö som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Sävsjö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Sävsjö.

Lägenhet i Sävsjö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Sävsjö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Sävsjö.

Sävebo AB
Köpmang. 4
576 35 Sävsjö


Andol Bostad AB
Ö. Järnvägsg. 14 A
576 31 Sävsjö


Fastighetsbyrån
Köpmang. 2
576 35 Sävsjö


Sävsjö Fastighetsförmedling
Skogsg. 22
576 36 SÄVSJÖ

Annons:


Lär dig mer om Sävsjö - korta fakta

Sävsjö är en tätort på Småländska höglandet och centralort i Sävsjö kommun, Jönköpings län. Strax utanför Sävsjö ligger Götalands högsta punkt Tomtabacken som når en höjd på 377 meter över havet. Sävsjös höga och centrala läge gjorde att Sävsjö tidigt efter järnvägens tillkomst på 1860-talet blev viktigt som bland annat handelsplats..

Yta: 439,20 hektar
Invånarantal: 5122, år 2010

Pris på bostadsrätter i Sävsjö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Sävsjö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Sävsjö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Sävsjö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Sävsjö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.