Lägenheter och bostadsrätter i Norrahammar

Hitta en lägenhet i Norrahammar

Annons:
I Norrahammar finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Norrahammar. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Norrahammar som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Norrahammar hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Norrahammar.

Lägenhet i Norrahammar - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Norrahammar som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Norrahammar.

Norrahammars Kommunala Bostäder, AB
Centrumgången 3
562 32 Norrahammar

Annons:


Lär dig mer om Norrahammar - korta fakta

Norrahammar är en kommundel i Jönköpings kommun vars bebyggelse ingår i tätorten Jönköping, belägen cirka 9 km sydväst om Jönköpings centrum. Ursprungligen ett brukssamhälle, uppväxt kring Norrahammars bruk, är Norrahammar sedan 1970-talet sammanvuxet med Jönköping och utgör den sydvästra delen av tätorten.

Yta:
Invånarantal: 9150, år 2014

Pris på bostadsrätter i Norrahammar

Eftersom priset på en bostadsrätt i Norrahammar varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Norrahammar för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Norrahammar.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Norrahammar som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.