Lägenheter och bostadsrätter i Mullsjö

Hitta en lägenhet i Mullsjö

Annons:
I Mullsjö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Mullsjö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Mullsjö som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Mullsjö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Mullsjö.

Lägenhet i Mullsjö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Mullsjö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Mullsjö.

Mullsjö Bostäder AB
Kyrkv. 8
565 31 Mullsjö


Svensk Fastighetsförmedling
Kyrkv. 10
565 31 Mullsjö


Ryfors Övre AB
RYFORS BRUK
565 91 Mullsjö

Annons:


Lär dig mer om Mullsjö - korta fakta

Mullsjö är en tätort och centralort i Mullsjö kommun i Jönköpings län, dock i landskapet Västergötland. Mullsjö ligger vid sjön Mullsjön och vid Riksväg 26 med cirka 25 kilometer till Jönköping. I Mullsjö finns Pizzerior, frisörer, konditori, apotek, klädaffärer och en simhall. Vid avfarten till centrum finns rastplatsen VIP motell.

Yta: 505,15 hektar
Invånarantal: 5452, år 2010

Pris på bostadsrätter i Mullsjö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Mullsjö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Mullsjö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Mullsjö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Mullsjö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.