Lägenheter och bostadsrätter i Malmbäck

Hitta en lägenhet i Malmbäck

Annons:
I Malmbäck finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Malmbäck. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Malmbäck som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Malmbäck hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Malmbäck.

Lägenhet i Malmbäck - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Malmbäck som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Malmbäck.

Bagarlidens Bostäder, AB
Kyrkog. 13
570 21 MALMBÄCK

Annons:


Lär dig mer om Malmbäck - korta fakta

Malmbäck är en tätort, belägen i Nässjö kommun 20 km sydväst om centralorten Nässjö, samt kyrkort i Malmbäcks socken. Orten ligger vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö. Ortnamnet (1292: de Malbæc) innehåller sannolikt ordet "mal", grovt grus eller småsten (vid vatten) och "bäck", väl åsyftande den förbiflytande bäcken.

Yta: 145,67 hektar
Invånarantal: 1031, år 2010

Pris på bostadsrätter i Malmbäck

Eftersom priset på en bostadsrätt i Malmbäck varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Malmbäck för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Malmbäck.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Malmbäck som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.