Lägenheter och bostadsrätter i Lekeryd

Hitta en lägenhet i Lekeryd

Annons:
I Lekeryd finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Lekeryd. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Lekeryd som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Lekeryd hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Lekeryd.

Lägenhet i Lekeryd - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Lekeryd som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Lekeryd.

Fastighets AB
Västergårdsv. 24
561 96 LEKERYD

Annons:


Lär dig mer om Lekeryd - korta fakta

Lekeryd är en tätort och kommundel i Jönköpings kommun i Jönköpings län samt kyrkby i Lekeryds socken. Lekeryd ligger mellan Huskvarna och Aneby i Småland. Samhället består av ett antal mindre butiker, en kiosk, en bensinmack, en frisörsalong, en pizzeria, en bilverkstad och Ica Nära "Ohlssons"

Yta: 69,95 hektar
Invånarantal: 817, år 2010

Pris på bostadsrätter i Lekeryd

Eftersom priset på en bostadsrätt i Lekeryd varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Lekeryd för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Lekeryd.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Lekeryd som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.