Lägenheter och bostadsrätter i Korsberga

Hitta en lägenhet i Korsberga

Annons:
I Korsberga finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Korsberga. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Korsberga som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Korsberga hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Korsberga.

Lägenhet i Korsberga - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Korsberga som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Korsberga.

ByggDepån i Småland AB
Industrig. 4
570 10 KORSBERGA


Solingvaj Fastighetsbolag AB
Stockatorps Gård
570 10 KORSBERGA


Franke & Söner AB
Hjärtaryd
570 10 KORSBERGA

Annons:


Lär dig mer om Korsberga - korta fakta

Korsberga är en tätort i Vetlanda kommun i Jönköpings län, kyrkort i Korsberga socken. Korsberga är beläget längs riksväg 31 söder om Vetlanda.

Yta: 118,82 hektar
Invånarantal: 694, år 2010

Pris på bostadsrätter i Korsberga

Eftersom priset på en bostadsrätt i Korsberga varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Korsberga för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Korsberga.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Korsberga som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.