Lägenheter och bostadsrätter i Hillerstorp

Hitta en lägenhet i Hillerstorp

Annons:
I Hillerstorp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hillerstorp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hillerstorp som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hillerstorp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hillerstorp.

Lägenhet i Hillerstorp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hillerstorp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hillerstorp.

Gustafsson, Byggnads AB, Axel Skillingaryd
Kävsjöv. 11
330 33 Hillerstorp


Walles Förvaltnings AB
Kulltorpsv.
330 33 Hillerstorp

Annons:


Lär dig mer om Hillerstorp - korta fakta

Hillerstorp är en tätort i Gnosjö kommun i Jönköpings län. Här finns industrier som exempelvis MB shop design och Axelent AB. Här finns också Hillerstorps Trä AB, Leba, Thule, Sigarth, Luni, Törestorps Tråd, PK Displayproduktion AB.

Yta: 197,73 hektar
Invånarantal: 1766, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hillerstorp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hillerstorp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hillerstorp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hillerstorp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hillerstorp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.