Lägenheter och bostadsrätter i Hestra

Hitta en lägenhet i Hestra

Annons:
I Hestra finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hestra. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hestra som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hestra hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hestra.

Lägenhet i Hestra - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hestra som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hestra.

Mape Fastigheter AB
0370 - 263 60Hartvigsons Bygg AB
Byv. 8
330 27 Hestra

Annons:


Lär dig mer om Hestra - korta fakta

Hestra är en tätort i Gislaveds kommun, kyrkby i Norra Hestra socken i Jönköpings län. De dominerande företagen är Isaberg Rapid AB, VIDA Hestra AB, Key IT-Partner AB och Hestra Inredningar. Nämnas bör också Hestra Handsken som med sin offensiva marknadsföring sätter Hestra på kartan med hjälp av den alpina kändisen Anja Pärson mfl.

Yta: 187,19 hektar
Invånarantal: 1306, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hestra

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hestra varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hestra för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hestra.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hestra som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.