Lägenheter och bostadsrätter i Habo

Hitta en lägenhet i Habo

Annons:
I Habo finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Habo. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Habo som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Habo hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Habo.

Lägenhet i Habo - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Habo som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Habo.

Habo Bostäder AB
Fabriksg. 1
566 34 Habo


Fastighetsbyrån
Malmg. 4
566 31 HABO


Kinhult Förvaltning AB
Tallåsv. 4
566 91 HABO

Annons:


Lär dig mer om Habo - korta fakta

Habo är en tätort och centralort i Habo kommun i Jönköpings län. Habo ligger någon kilometer väster om Vättern, nordväst om Jönköping. En mil norr om Habo ligger fabriken Fagerhults Belysning AB som sysselsätter många i Habo med omnejd.

Yta: 454,39 hektar
Invånarantal: 6883, år 2010

Pris på bostadsrätter i Habo

Eftersom priset på en bostadsrätt i Habo varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Habo för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Habo.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Habo som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.