Lägenheter och bostadsrätter i Gränna

Hitta en lägenhet i Gränna

Annons:
I Gränna finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Gränna. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Gränna som du är nöjd med kan du se dig om i Jönköping efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Gränna hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Gränna.

Lägenhet i Gränna - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Gränna som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Gränna.

Romans Fastigheter AB
Braheg. 35
563 32 Gränna


Svensk Fastighetsförmedling
Braheg. 45
563 32 Gränna


Romans Fastighets KB
Braheg. 35 B
563 32 Gränna

Annons:


Lär dig mer om Gränna - korta fakta

Gränna är en tätort i norra delen av Jönköpings kommun i Jönköpings län, belägen vid Vätterns östra strand mittemot Visingsö. År 1942 grundades RIFA AB (Radioindustrins fabrikaktiebolag) på orten av bland andra ASEA för att säkra tillverkningen av kondensatorer i Sverige under andra världskriget

Yta: 152,27 hektar
Invånarantal: 2553, år 2010

Pris på bostadsrätter i Gränna

Eftersom priset på en bostadsrätt i Gränna varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Gränna för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Gränna.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Gränna som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jönköping.